En ganska gråtrist helg

I lördags ställde Chefen in patrullhundträningen. Det är nåt fånigt på tv, OS, som gör att många inte vill gå ut. Å så var det skitväder. Sa Chefen alltså. Jag blev lite ledsen – det är ju det bästa på hela veckan. Husse, matte och jag åkte till en ny skog i stället. Där var det bara slask och is så vi for ner till Klubben. Den kan man lita på. Vi gjorde minirutor, tränade liggmarkering och så fick jag ett litet spår. Ja, det var ju ingen ersättning för patrullhundträningen utan mer som… konstgjord andning. Stackars mig.

Innan var vi vid en affär. Jag tyckte att jag såg en kompis, så jag tjoade högt och ljudligt så de skulle höra mig. Matte skrattade så hon höll på att kissa på sig. Och så tog hon kort på ”kompisen”:

20140209-223506.jpg
Jomen det k u n d e varit min kompis. Faktiskt

Idag har jag spårat i förorten. Det var spännande och svårt! Det är gräs, grus, snö, is och asfalt som jag ska nosa mig igenom. Jag gick som tåget! Asfalt är det svåraste och jag kände att jag var så bra! Drog på av bara farten och kom visst lite fel. Kom på mig efter några hundra meter och nosade upp det rätta spåret igen. Från fel håll. Jag gick direkt på spårslutet och hittade min fina kong. Sen ville jag fortsätta leta rätt på matte. ”Nej, inga bakspår, tack” sa husse. Aha, det var s å hon hade gått! Jamen det var så lätt – min extrasväng var ju bara för att få lite utmaning *host host*. För om man inte får träna med expertvovvarna får man göra det lite svårt själv. Sådetså.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.