Inomhusträning med fokus på Kul

Igår drog vi iväg till ett nytt ställe, husse, matte och jag. Det var snöblandat regn och blåste småspik. Gissa att det är bra att ha tvåbeningar gjorda av socker då – vi skulle träna inomhus igen!

Den här gången var det bara jag som inte kunde uppföra mig, så det var lite annan träning. Man gick in i ett stort hus, och därinne satt de. Kompisarna! ”HALLÅ HELA VÄRLDEN! NU KOMMER KOMMISSARIEN!” sa jag artigt. ”HEJ PÅ DIG! VAD GÖR DU DÄRBORTA?” sa jag till en söt collietjej. ”FÅTT NÅGRA SCHYSSTA BEN PÅ SISTONE?” sa jag till en labbekille som såg lite avvaktande ut. ”MEN DU BEHÖVER VÄXA TILL DIG, GRABBEN” kunde jag inte låta bli att säga till en liten en. Ja, jag drog alla mina inledande repliker jag har övat på. Matte gick inte i taket?! Hm… Har de en ny strategi?

Vi fick ett eget hörn och sen skulle man bara göra roliga saker?! Jag gick slalom, stod på och i en stol, visade hur f a n t a s t i s k t fin kroppskontroll jag har när jag går här och där, balanserade på grejer och rev upp olika små paket med gotter i. Då och då tjoade jag lite till de andra ”HAR DU FÅTT NÅT GODIS ÄN?” eller ”VISST ÄR DET HÄR JÄTTEKUL?” till exempel. Matte gick inte i taket?! De h a r en ny strategi… Skumt.

När alla fyrbeningar hade gått hem fick jag patrullera av hela lokalen. Den luktade smaskens. Åh, där hade han suttit och där hade hon käkat köttbullar och … Det var en bra runda. Flickorna sa att jag var jättesnygg. Hon som var lite chef fast hon och labben också var på kurs sa att det hade gått jättebra. Det sa flickorna också. Det tyckte jag med. Jag avslutade med att pinka lite på stolpen. DÅ gick matte i taket. Skumt.

Over and out

20140208-102750.jpg
Lokalen …

20140208-102900.jpg
… har många saker…

20140208-102920.jpg
… som man t.ex. kan balansera på

20140208-102941.jpg
Här är hela klassen. Utom kommissarien …

20140208-103001.jpg
… för jag har en egen hörna, jag

20140208-102951.jpg
Kommissarien och matte patrullerar

20140208-103600.jpg
Ibland går jag med slappt snöre också. Ibland

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.