Å snälla doktorn

Idag har jag varit hos doktorn igen. Jag har en jättebra doktor! Hon tycker att jag är finast och bäst. Dessutom är hon den bästa på hundar med kli. Säger matte.

Nå, vi åkte dit, husse, stora valpen och jag. Stora valpen var visst lite dålig så han fick hänga med oss istället för att vara i skolan. Bra att ha supportrar med sig. Det svåraste med att gå till doktorn är att gå igenom första rummet. Det sitter massor med kompisar där och man får i n t e säga vad man tycker. Man ska vara tyst och lugn och följa med in i ett rum. Jag kan bara delar av det där. Men jag kom in i rummet i alla fall.

Först fick jag en massa tabletter. Sen fick jag vänta en bra stund. Det var ganska trist, för man kan liksom inte göra så mycket där. Sen fick jag en spruta. Jag är mycket duktig på att ta sprutor. Faktiskt. Sen fick jag vänta länge igen och sen fick vi gå hem. Däremellan tittade doktorn på varenda millimeter på mig. Mestadels var det skönt, som massage. Bra doktor sa jag ju.

Jag fick en ny meduxin också. Världens största tabletter! Man kan må illa av dem. Jag hoppas att jag inte kommer att göra det… Sen kommer en ny meduxin från ett annat land snart. Det ska vara jättebra mot kli! Men allra bäst blir det när sprutorna börjar funka – då ska jag inte få kli alls. Hoppas alla. Då kanske matte får lägga tillbaka alla mattor. Hoppas matte. Och husse hoppas att det inte blir så tomt i hans plånbok då. Ja, tänk att en liten hund kan ge så mycket hopp!

Over and out

20140206-232257.jpg
Tål jag inte

3 tankar kring ”Å snälla doktorn

 1. lollopersson

  Skönt att du får hjälp, jag har också kli, men inte så mycket som du. Men att gå till doktorn är ju jätteroligt, jag var riktigt sjuk förra våren, kunde inte gå och var skithängig men då åkte vi till doktorn och jag var tvungen att sova och bli fotograferad, vi var där en halv dag. Men jag blev kramad, kliad och pussad på. Sedan fick jag medicin jag med som gjorde att jag blev bra på några dagar. Det var visst inget farligt bara sådant som snabbväxande grabbar kan få, men värken gick över en stund när jag fick se alla som satt i första rummet då ville jag hålla igång, men sen kom den tillbaka igen….

  Har precis varit ute med matte på långpromenad och jag fick gå själv!! Och när jag klarade det fick jag busa i de höga snöhögarna, nu har jag käkat frukost och är lite trött, tar en tupplur nu på förmiddagen.

  Ha det gott brorsan!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Åh… Kunde du inte gå? Vad läskigt. Stackars dig… Vilken tur att det gick över!
   Jo, det är lite kul hos doktorn. Jag kliver upp på bordet själv. Ibland envisas de med att det ska vara långt nere, men då är det ju ingen sport.
   Jag har också sovit hos doktorn en gång. De skulle titta på mina snygga ben. Inuti liksom. Jag har världsasnygga ben sa de.
   Jag fick ny meduxin den här gången. Och mer av en annan. Och en spruta. Och nu kliar det nästan inte alls. Kanske kan jag avancera upp i sängen igen… Vad tror du?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.