4 tankar kring ”Husse är hemma…

 1. lollopersson

  Precis som när jag och en utav mina tvåbenta bröder är hemma ensamma , då superbusar vi. Men vi får lite gnäll ibland om matte kommer på oss. Och om jag blir riktigt busig och stökar på hans rum då bär han ut mig, det är kul! Be din husse bära dig – killar lite i magen. Matte skulle aldrig orka.

  Och påminn honom om fyrhjulingen, där jag bor är det flera hundar som har fyrhjulingar. Min taxgranne har en röd och schäfer tjejen som jag spanar på och även får dejta ibland har en grön. Jag har ju svart såklart!

  Sköt om dig brorsan så hörs vi!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Husse! Kan du bära mig igen? Husse! Brorsan säger att ALLA ANDRA hundar har fyrhjulingar! Alla andra får! Snälla! Snälla! Snälla!
   Storbrorsan bar mig en gång. Det var lite kul, fast han lät konstigt tyckte jag. Ska de göra det?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.