Klubben

Idag åkte vi ner till Klubben, matte och jag. Först fick jag vänta i bilen en stund medan matte gjorde hemlisar. Gissa vem som kom sen? Syrran! Då brukar det bli kul.

Jag fick börja med en minisökruta. Syrran gjorde den medan jag tittade, och det var inte så jättesvårt att hitta grejen. Sen fick jag gå till en ruta som redan var klar, och som luktade matte. Aha! Det var d e t hon hade gjort medan jag väntade. Nu blev det lite svårare, men jag hittade saken jag skulle hitta i alla fall.

Efter det gjorde vi liggmarkeringar. Jag är så bra på liggmarkeringar! Det går till så att Syrran slänger iväg en grej – idag var det min kamprulle – och så ska jag leta. Någon meter innan man kommer fram stannar vi och då ska jag lägga mig om jag vet var grejen är. Det vet jag. Jag lägger mig pladask och då blir alla så glada. Jag med.

Sen lekte vi som tokar på IPOplanen. Jag hoppade och skuttade som värsta hopphästen.

10 småbilder där Kommissarien hoppar över hinder

En studie i hopp

Snyggt va?

Vi avslutade det hela med ett litet spår. Jag tappade bort en del, men hittade tillbaka och där matte gjort en krumelutt var jag med, gick som på spåret ;-).

Sen har vi bara slappat. Och käkat gott. Och kollat Mello. Vem tyckte du var bäst?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.