Utrustad för Basen

En tråkig grej med att vara patrullhund är att man måste kunna vara i basen. Basen är bara trista träd där man får sitta fast, vara still och vänta. Jag är skitdålig på Basen.

För att jag ska ha det bra där ändå köper matte en massa saker. (Som om det skulle hjälpa?!) Igår fick jag ett täcke och en kedja som jag ska sitta fast i. Täcket går väl an men kedjan kan jag vara utan. Ska fundera på det där… Om man kan komma undan på nåt sätt. Tips?

20140201-164801.jpg
Snygghunden, varm och skön

Over and out

2 tankar kring ”Utrustad för Basen

    1. Kommissarien Inläggsförfattare

      Bra tips! Det ska jag försöka få matte att fatta. Bilen… Bilen är kalasskön. Och varm och go.

      Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.