Brorsan!

Jag har fått svar från min brorsa! Min fyrbenta, lurviga brorsa alltså. Jättekul! Det låter som om vi är precis likadana. Matte tror att han är jättesnygg. Som jag. Han skrev att han ska åka fyrhjuling i helgen. Åh… Husse – jag vill också åka fyrhjuling! Brorsan får sitta bakom sin matte och hans husse får sitta i kärran :-). Jag vill också sitta baktill, husse.

Jag får bara åka pulka jag. Och sitta framför. Det är inte riktigt lika kul.

20140201-162223.jpg
Kommissarien åker… eh… pulka

Min husse ska köpa en fyrhjuling och jag ska få åka med! Jag tror det. Faktiskt.

Over and out

2 tankar kring ”Brorsan!

 1. lollopersson

  Kul att du ska få en fyrhjuling, när jag var liten fick jag sitta framför matte men nu säger hon att jag är för stor och hon inte ser…..men jag ser ju. Ibland förstår man inte hur de tänker. Vi hade det jättemysigt i alla fall. Snöbus, springa på isen, åka fyrhjuling såklart, äta varmkorv….toppen helg!
  Men det kan väl vara kul att åka pulka också, måste få prova det.

  Jag har roliga bilder på mig och fyrhjulingen, när jag gjorde snöflyg….ja jag flöööög och annat bus. Om du kollar om din matte har våran adress så kan vi skicka över bilder för min matte hittar inte adressen från eran julhälsning…

  Skickar med en länk och hoppas att du kan spana in lite coola moves från min helg, Några sommarbilder slank nog med också.

  Sköt om dig brorsan!

  https://plus.google.com/photos/113614337777575638651/albums/5976511684486820961?authkey=CJaBrYym1o-u0QE

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Schysst! Du är ju oxå Flygande Schäfern! Måste vara ett släktdrag? Snygga beach-bilder med, förresten.
   Husse påstår att han inte alls sagt att han ska köpa en fyrhjuling. Men … jag hörde ju det… Väl? Visst hörde du med?
   Du kan maila på min adress – kommissarien(at)kommissariekallax.se hälsar matte.
   Hörs snart…

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.