Skallskador

Igår skällde jag inte. (Inte speciellt mycket. Inte när det inte var motiverat i alla fall.) Eller hur? En hund har ett speciellt mått med voff i sig, och det måste ut. M å s t e ut! Så, matte, jag är ledsen men idag var en voffdag. Jag har ropat på allt – började i morse inne i trappan och fortsatte idogt att hojta till alla vovvar vi åkte förbi med bilen. ”Hej!” ”HEJ sa jag!” ”Tjäna!” ”Vilka fula galoscher du har på dig!” (Så fick man verkligen inte säga sa matte…) Hela dagen. Jag är nöjd. Matte är galen. Ja, ja… Det drar väl ihop sig till en ny kurs. He he he.

Annars har vi inte gjort nåt särskilt. Husse och jag har varit på lååånga, avkopplande promenader hela dagen. Säger husse till matte. Det är lite sant. Vi hittade massor med snö! Jag gillar snö – även sån här som ser lite skitig ut. Det gör inget, det är snö i alla fall.

20140120-192733.jpg
Kommissarie på täppan

Imorrn ska vi till ön. Då ska jag nog inte skälla. Om det inte är bovar och banditer på tomten vill säga – då måste jag! Därtill är jag nödd och tvungen liksom. Voff på er och…

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.