Nu ligger man efter!

Jo, jag har haft lite att göra här i veckan. Husse och jag har hängt på ön. Jag har fått ett nytt dragsele, husse har åkt skidor och så försökte vi göra allt tillsammans. Det gick… sådär. Ska träna mer.

I fredags åkte vi hem till Syrran, Storbrorsan och valparna och käkade middag. Lilla valpen använde mig som fotstöd/gosedyna. Jag var nöjd.

20140119-222638.jpg
Fotpallen Kalle

I lördags åkte jag, husse och Syrran till … Patrullhundskolan! Jag börjar bli världsbäst på det där. Jag hittar varenda kotte som gömmer sig i skogen och de kan inte lura mig. Det enda jag är lite dålig på är att vänta.

20140119-222814.jpg
Vänta?! Och sitta fast?! Bah – jag är skeptisk

Korkskallar – om man väntar kan man bli påsmugen och då blir det inte roligt. Eller nåt. Jag tror att det är farligt i alla fall. Vi pratar om det där. Jag får nästan ont i öronen, som det ska pratas. Det är bättre att försöka läsa:

20140119-221830.jpg
Kommissarien läser ”Hopp och lek”!

När vi kom hem visade det sig att husse fyllde år. Det vet jag för mormor, långa morbrorn och lilla mostern kom på middag. De hade saknat mig sååå sa de. Då satte jag mig på dem. Då blev de glada!

20140119-223036.jpg
Det är inte alla som får njuta av en kommissarierumpa

Idag har vi varit på kul promenad. Vi åkte till snygga C – det var länge sen! Hon är fortfarande lika snygg och luktar ännu godare. Jag tror att vi är kära. Vi tog våra tvåbeningar och åkte till en schysst skog. Det var snö. Snygga Cs husse kastade pinnar i brötig skog. Jag vann nästan jämt. Ibland fick snygga C vinna så hon inte skulle bli sur.

20140119-223408.jpg
Se så snygga vi är

Vi gick långt och länge och till sist blev vi tvungna att lägga oss en stund och vila. Snygga Cs husse passade på att kommendera ligg. Han tror att han bestämde. Vi fnissade lite.

20140119-223537.jpg
Vi ligger som om vi fått en order. Hihihi

Sen åkte vi hem till snygga C, busade, käkade prinskorv och chillade. Sen åkte vi hem till huset där man inte får skälla. Det är okej. Jag orkar inte skälla idag.

Nä, nu måste jag knoppa lite. Det är visst en dag i morgon också.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.