Fredagsmys

Idag har vi slappat, husse och jag. Vi är på ön och har killhäng. På eftermiddagen blev det en jäkla fart – matte slutade tidigare och var på väg! Jäklar vad vi röjde! Det är ganska skönt när matte kommer – då kan jag säga vad hon ska skriva på bloggen. Kan nån lära mig att skriva?

Nu har vi käkat middag och alla har fått efterrätt.

20140124-195808.jpg
Käkar efterrätt

Matte hälsar förresten att vårsalongen öppnar idag, och det betyder att vi går mot vår.

20140124-195912.jpg
Förlåt. Matte envisades

Idag tappade jag ner min boll nerför trappan. Jag kutade ner och försökte komma under nedersta trappsteget – det gick inte. Då skällde jag på assistans. Matte kom, suckade och sa ”Men gå runt, pucko! Hämta bollen från andra sidan.” Jaha! Vi har en sån där öppen trappa! Ha ha, så pinsamt! Jag hämtade bollen men ”tappade” den snart under kökssoffan. Matte la sig för att ta fram den men då kom jag ihåg – Gå runt, pucko! Jag s p r a n g ut i hallen som är rummet bakom kökssoffan. Inte f-n gick det att komma åt bollen där :-(. Det var en hel vägg i vägen. Humbug! Hon ljuger!

Sen ”tappade” jag bollen under skåpen i köket. Men då var jag smart – jag liggmarkerade att jag hade hittat nåt :-). Matte kom och pep förtjust att jag är så smart och duktig! Pucko för dig, va, tänkte jag. Men jag sa inget. 1-0 till vovven!

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.