Brudar, basjkilusker å bad

Idag stack vi till den lilla rödhåriga. Först var jag lite avvaktande – tänk om hennes matte tänkte ela mig! – men hon försäkrade att det faktiskt inte var hon som gjorde sånt. Jag tror henne. Nu.

20131117-232938.jpg
Den lilla rödhåriga, jag och bollen

Jag har förresten lärt mig låta bli massor med saker där.

20131117-233114.jpg
Ge f-n i pippi säger matte

Efter en liten stund kom resten av stallstyrkan – de båda tjejerna! Jippie! De satte på alla konstiga sakerna på fyrbeningarna och sen drog vi till skogs. Jag övade på ”Akta dig!”. Ganska duktig om jag får säga det själv.

20131117-233609.jpg
En som man ska akta sig för

Jag hade matte utan snöre nästan hela tiden. När jag inte hade det (när vi har snöre mellan oss alltså) blir hon lite orolig tror jag, så jag sjöng fina sånger. Mycket högt. Då vet man att det inte kommer älgar eller vildsvin säger matte. De är visst inte så bra? Vi mötte inga alls tack vare mig. Bara några tvåbeningar och en annan fyrbening med sin människa på. De gick iväg själva, och då blev jag tvungen att ropa ”NEJ! VI MÅSTE HÅLLA IHOP!” Fast just de här skulle vi inte hålla ihop med?! Konstigt.

Sen avslutade den lilla rödhåriga och jag med ett härligt bad i en finfin pöl.

20131117-234105.jpg
Mest lera i bilen vinner

Och sen åkte vi hem.

Nu är vi i huset där man inte får skälla. Det är inte så kul så jag skäller lite så fort nån går i porten. Det sätter fart på matte :-). Fast nu när klockan är så mycket nöjer jag mig med att gruffa. Många gånger. Killar kan… Natti natti och

Over and out

6 tankar kring ”Brudar, basjkilusker å bad

  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Det var så lite så. Tack själv. (Matte sa att jag skulle skriva så. Det är visst artigt…?) Voff påre.

   Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Matte hälsar och tackar. Men du, husse-från-förr, du får ju skriva direkt till mig, inte till matte. Hon har inte så mycket med den här bloggen att göra!
   (Jag har lärt mig blogga :-). Jag har glömt ordning och reda men jag har lärt mig blogga! Matte undrar när vi ska ses och uppdatera Ordning-och-reda men jag tänker inte berätta vad du svarar! Pussa din fru från mig.)

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.