Lördagsfika hos moster

Igår stack vi till moster för en fika. De bor ganska långt bort men jag kände igen mig direkt när vi parkerade bilen. Det är kul där! Moster satt i nån konstig stol med hjul på och man skulle vara jätteförsiktig med hennes ena ben. Konstigt?! Jag gick på promenad med långa morbrorn. Vi var själva, han var jätteduktig. Jag med. Sen åt jag upp en alien och så åkte vi hem till ön. Där skällde jag ut nåt spöke, jagade det på flykten, fick en utskällning av matte och så gick vi och la oss. På det hela taget en bra dag. Vad gjorde du?

Over and out

2 tankar kring ”Lördagsfika hos moster

 1. Syvonne

  Var den god? Låter som om den smakade slemmigt eller nåt. Jag var ute i skogen och skrek lite så att älgarna skulle flytta sig!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Njä, den var torr, tråkig och fyllt med typ bomull?!
   Bra att du tar mitt jobb när jag inte kan vara på flera ställen samtidigt.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.