Det finns bra dagar… Och såna här :-(

Vi är fortfarande kvar i huset där man inte får skälla. Det är sååå tråååååkigt :-(. Jag ger matte de mest tydliga inviter, släpper bollar i hennes kaffe (nä, men nästan), berättar högt och ljudligt hur tråååååkigt jag har och kommer med förslag. Hon bara jobbar å jobbar å jobbar. Trååååååkigt! Dessutom var det ganska korta, futtiga promenader. Ett tag hoppades jag att vi skulle åka med Syrran ner till klubben, men inte ens det blev det. Tråååååkigt.

Igår fick jag en foto-invit :-). Det var i och för sig roligt. En tjej som är ruskigt duktig på att fotografera insåg hur oerhört snygg jag är, så hon vill ta lite bilder. På mig. Äntligen nån som har vett att uppskatta mig. Risken är bara att matte kommer att vara med på vissa bilder. Hon är bra, matte, men hon blir i ärlighetens namn skitful på bild. Och hon har inte vett att fatta det. Vi får se hur jag kan lyckas trolla bort henne. Håll tummarna!

Nu ska jag se om jag kan titta ut nån skummis att skälla ut genom fönstret.

Over and out

20131120-105315.jpg
Uthälld schäfer demonstrerar ”jättetråååååkigt”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.