Vilken helg!

Ja, jäklar! Matte och husse åkte till högan nord för att se om den där lill-brorsan skulle bli just min lill-brorsa. Jag var hos syrran. På lördagkvällen fick valparna vara hos sin farfar, för vi skulle på maskerad, vi ”stora”, he he.

Storbrorsan och Syrran

Storbrorsan och Syrran

Så här ”fina” var mina människor. Jag? Jag gick som Kommissarien. Skrämmande nog kom vi överens om. Det var en helkväll! Vi promenerade hem på nattakröken. Idag har jag varit lite trött hela dan.
Party-bakis

Party-bakis


Hur det gick med lill-brorsan? Jo, det blev en lill-brorsa. Vet inte vad jag tycker om det. Tror att det är kul, men jag har ju inte träffat honom än så jag vet inte. Han är skitstor, fast han inte är 1 1/2 än. Storleksmässigt ligger jag i lä, så det är tur att jag är Kommissarie, och jäkligt stor i själen.
Stora Lillbrorsan

Stora Lillbrorsan

Ja ja. Det blir säkert bra. Jag ska lära’n allt jag kan! Det blir nog till och med kul, tror du inte?

Over and out

2 tankar kring ”Vilken helg!

  1. lollopersson

    Vad roligt, då får du ju förstärkning. Kan ju vara skönt att du får lite avlösning ibland om du har jobbat mycket då skickar du ju bara ut din nya lill-brorsa.
    Hälsningar brorsan!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.