Sakta lunk

Har hussevecka och vi gör mest killsaker den här veckan. Igår t.ex. var vi och hälsade på farmor och farfar. Jag har inte träffat farfar sen vi var på det där konstiga stället där han fick sitta i den konstiga stolen med hjul. Nu kan han gå själv. Skönt!

Annars är det mest som vanligt. Jag har levererat adventskalendrar till två av mina tre tjejer; Mallegrodan och den lilla rödhåriga. Ska till snygga C vilken dag som helst med. (Mallegrodans lillbrorsa fick en han med, trots att han är lite tjurig. Man måste vara rättvis.)

Decembergottis

Decembergottis


Vad gör jag mer…? Jag hittar små godisgömmor i träd. Man får lixom stoppa ner näsan inne i trädets kläder och där hittar man smaskens. Kul!
Snarr i träd

Snarr i träd


Och så är vi vid vattnet såklart. Jag älskar vattnet. Även i november och matte säger att det är för kallt för att bada. Tror hon ja.
Sjöschäfer - man k a n bada i november

Sjöschäfer – man k a n bada i november

... på det sjätte smäller det!

… på det sjätte smäller det!


Och så får jag små uppdrag. Matte hade tappat bort röda kongen i skogen i förrgår, och då fick jag leta rätt på den. Den hade alltså varit borta i två dagar! Tur att hon har en Kommissarie som vet vad han gör.
Kong-i-gran-gåta

Kong-i-gran-gåta

Ser du den? Det gjorde inte jag först, så jag fick verkligen jobba, men till sist… Skam den som ger sig – det gjorde inte jag.
Jaa, jag är bra! Otroligt bra. Och ödmjuk säger matte. Vad är ödmjuk…?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.