Lysande Sickan!

Har ju varit med Syrran ett par dagar. Det är jättekul där! Det händer massor och vi åker runt och hälsar på också. Vi hälsade på hela kvällen en dag. Eller en kväll. Det var så många barn hos hälsa på-folket och jag övervakade dem hela tiden. Inte en lugn stund. Sent skulle vi åka hem. Vi fick åka med en främmande i en skitbil. Den var liten, trång och hade ingen riktig hundplats. (Den hette taxi och var en Volvo V70 sa Syrran. En stor bil. Bah! Jag tror den hette tax egentligen.) Jag stod i det lilla utrymmet längst bak, lutade mig över till småvalparna i baksätet och berättade hela vägen hem hur illa det var. Han som körde sa att han inte gillade schäfrar, bara dobbisar. Bah igen säger jag!

Nu hänger jag med matte igen. Hon är krasslig och ärligt talat är det ganska skönt. Vi larvar mest omkring, ligger i soffan, sover och går på lugna promenader. Det funkar bra. Jag fick en bra present när de kom hem förresten. En hämta-pinne som lyser och blinkar. Jättebra nu när det är så mörkt! Ja, för matte alltså, jag hittar alla saker utan lampa såklart.

Är det en fågel? Är det ett plan? Nej, det är en super-kommissarie

Är det en fågel? Är det ett plan? Nej, det är en super-kommissarie

Så här ser det ut när matte gjort om mig och mina leksaker till julgran. Fint va?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.