No news is good news

Det är lite tyst här igen, för jag har hussevecka. När jag har hussevecka fokuserar vi på mindfulness. Matte tror, som ni vet, att vi ligger i soffan, kollar på film och käkar kall korv. Matte har ganska rätt.

Igår var vi i alla fall på klubben. Det var månadstävlingar och Syrran och jag ställde upp och tävlingstränade lite. Hörrni, efter en vecka i nätundertröja kan man bli lite överexalterad, det kan man. Det var jag. I gasen liksom. Det var så kul, så kul, så kul! Snyggt? Näe, kanske inte men jag var m e d! Kanske inte på rätt saker (= de Syrran tyckte vi skulle göra) men jag såg allt! Hörde allt! Berättade allt! Åh, vad det var kul! Fattar inte varför Syrran och matte såg så … bistra ut.

Nu ska jag vara hos Syrran några dagar medan matte och husse… gör nåt annat vad nu det ska vara. Jag ska ha så kul, så kul, så kul!

Over and out

1 tanke kring ”No news is good news

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.