Tävling, bad och en dejt hos veterinären

Syrran och jag har debuterat. Vi har varit med på en lydnadsetta. Jag tänkte att det är när man kommer etta men man skulle göra en massa tramsiga moment, så jag kom inte etta. Men vi fick ett fint protokoll, det fick vi. Nu när jag vet hur det går till kanske jag kan tänka mig att göra det en gång till. Sen. En annan dag. Men det ser fint ut i mitt cv.

Tävlade lite

Tävlade lite

Syrran hämtar protokollet

Syrran hämtar protokollet

Annars har jag inte gjort så mycket som jag inte brukar. Jag har hängt på ön ganska mycket, och häromdagen tog jag årets kanske sista dopp. Sa matte. Jag har inte skrivit under på det än.

Bryggseglare

Bryggseglare


Sommarens sista bad?

Sommarens sista bad?

Igår var jag hos veterinären. Fick vara där ensam flera timmar, sov konstigt och sen kom matte och Syrran tack och lov och hämtade mig. Nu måste jag vara sjukskriven en vecka, fjorton dar. Mattes kompis tog över och bevakar fostervattnet den här helgen men sen vet jag inte riktigt vem som ersätter. Vi får se helt enkelt…

Du tänker inte lämna mig här, va?!

Du tänker inte lämna mig här, va?!

Om du prompt ska glo på mig ligger jag här

Om du prompt ska glo på mig ligger jag här

Om man skulle vara utan tratt var man tvungen att ligga inom synhåll sa matte. Trams tyckte kommissarien.
Ja, vad gör man annars om man har tratt?

Ja, vad gör man annars om man har tratt?

Annars åkte tratten på. Och då kan man lika gärna glo på Morden i Midsummer. Jag menar, det är ju redan eländigt, eller hur?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.