Helgar vilodagen. Eller inte.

Idag kunde vi inte åka till Klubben som vi brukar, för det var tävlingar både här och där och alla bra vägar var avspärrade sa matte. Vi fick roa oss själva bäst det gick. Så det gjorde vi. Men jag tycker matte tog i lite väl mycket här på slutet – först jagade jag en tuss som satt fast i en jäääättelång grej. Det var så kul, och jag sprang allt jag orkade. I bland fick jag och ibland fick matte tag på tussen. Jag tror att jag vann. När jag var ganska mör satte matte på mig spårgrejerna?!
Jag är inte den som är den, så jag vevade väl in alla saker hon tappat – vet du, jag tror hon gör det med flit – men jag orkade inte bära min bytes-boll speciellt länge. Den fick hon ta själv.

När vi kom till lilla dungen släppte hon lös mig och bad mig leta igen?! Så här ser det ut när jag letar (ja, hon glömde köä av mig spårkläderna först. Det är tur att nån har skallen med sig.)
Jag ser den! Jag ser den!
Hon hade slängt upp bollen i ett träd. Nu igen! Det händer ganska ofta, och då får vi klättra på stegar och fiska med pinnar och jag vet inte vad. Jag satte mig och punktbevakade bollen så den inte skulle fly. Nu var matte lite långsam, så jag fick ropa högt efter en stund.

Voff! Ta ner den då!

Voff! Ta ner den då!


Så småningom fick jag väl ner bollen till mig och nu är jag så trött att jag inte gör nåt annat än helgar vilodagen. Phu!

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.