Hon var lite sur… med viss rätt

Idag fick jag äntligen matte att åka och hälsa på Den lilla rödhåriga. Hon var svårtflirtad och sur och det kan man kanske förstå. Jag har inte varit där på evigheter! Tack och lov tinade hon upp efter en stund och på slutet av promenaden kastade vi oss i en damm. Eller mer en pöl, kanske.

Sensommarbad. Höstbad. Gyttjebad?

Sensommarbad. Höstbad. Gyttjebad?

Vi var helt slut så vi la oss ner båda två. Det var riktigt skönt.
Sen gick vi hem och fikade hos henne. Där finns det en massa fåglar som man inte får bry sig om så då gjorde jag inte det.
Jag ger fan i pippi

Jag ger fan i pippi


Sen åkte matte och jag ut till ön och bara slappade. En skön lördag, men jag saknade Syrran, det gjorde jag!
Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.