Kalasträning, inte nödvändigtvis på samma gång

Den här veckan har jag varit hos Syrran och i lägenheten. Lite av varje.
Syrran blir så glad när jag är där och hon kommer ut ordentligt. Tror jag. Vi har härliga morgonprommisar, hon och jag. Ofta går vi runt en sjö.

Med tungan käckt på sné

Med tungan käckt på sné


Sen brukar vi träffa Hoffan och hennes matte. Då jobbar vi. Mattarna har fått för sig att man också ska kunna sitta fast i t.ex. träd när man jobbar. Det tycker jag är dumt men jag lyckas inte få dem att ändra sig. Hoffan säger åt mig att sluta tjata, men… Man måste väl få fråga? Det här är lixom inte min idé om att jobba…
Hoffan sitter fast i ett träd

Hoffan sitter fast i ett träd

Kommissarien sitter fast i ett träd

Kommissarien sitter fast i ett träd

Vi brukar åka ner till Klubben också och träna saker. Just nu tränar Syrran och jag på vad man ska göra när man tävlar. Det är kul! Jag är jättebra, Syrran ganska jättebra.

Men allt är inte jobb. Igår fyllde lilla mormor massor med år.

Lilla födelsedagsmormorn

Lilla födelsedagsmormorn

Jag lovar, a l l a var där, verkligen alla! Lilla moster och långa Morbror. Alla kusinerna. Flickorna :-)! Långa farbrorn kom och jag blev så glad att jag tjöt! ”Tjena, tjena, tjena, tjena! Hej! Ser du mig?! Ska vi göra nåt?” Sen var det full rulle hela kvällen lång. Jag är verkligen en bra party-gäst, det sa alla i alla fall. Nästan alla. Och att den där minsta valpen trillade när jag tvättade bort lite tårta från hans mun var ju bara otur. Jag sa förlåt. Faktiskt. Ja, sen somnade alla och så var det slut.
Alla var trötta efter kalaset

Alla var trötta efter kalaset


Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.