Vi har visst semester

Det var ingen som gick till jobbet i måndags. Eller i går. Vi har visst semester.

Matte visade fint hur man gör när man har semester. Man parkerar sig i en solstol (men springer såklart in när det regnar) och lyssnar på en gubbe på radion.  Ål rajt, tänkte jag och gjorde detsamma. Ja, fast utan solstol då. De är så himla obekväma.

Mörk, välpälsad schäfer i sol

Mörk, välpälsad schäfer i sol

Matte sa att jag var knäpp och borde ligga i skuggan. ”Du kan va” svarade jag och solade lugnt vidare. Och se sån fin färg jag har!

Igår kväll stack vi iväg i bilen. Jag skulle till… Syrran! Hoppade ur mattes bil och in i Syrrans med bara ett skutt emellan. Nästa gång ska jag se om jag kan hoppa direkt, baklucka till baklucka utan att passera marken, hehehe. Syrran och jag skulle till den stora ängen där vi patrullhundar tränar ly****. Ja, ni vet. Det var riktigt kul. Mina kompisar var där. Vi tränade platsliggning medan nån pangade lite. Jag fick massor med beröm! Och syrran har köpt en ny boll.

På ly*****plan

På ly*****plan

På slutet turades vi om att ligga medan kompisarna gick runt runt och jäkligt nära. Det var jättesvårt! Men jag klarade det. Bra va? Sen åkte vi hem, jag käkade en sen middag och dråsade i säng.

I morse var de inte kloka. Upp halv fem när vi har semester?! Matte skulle åka tåg. Jag släpade mig ut till bilen, och somnade som en stock. Återkommer när det blivit anständig tid. Zzz…

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.