Roadtrip – Brorsan!

Vet ni vad det kuliga idag var? Vi skulle åka till min brorsa! Min riktiga fyrbenslurvsbrorsa alltså. Jag har visst träffat honom efter jag var valp – matte hade ingen koll – men det är två år sen vi sågs, när vi gjorde MH.

Redan utanför deras hus kände jag att nåt stort var på gång. Brorsan kom ut och vi pep och tjöt lite åt varann. Sen hoppade brorsan upp på sin mattes 4hjuling och vi åkte efter. Fattar ni – han har en egen plats bak på 4hjulingen! Jag vill också att min matte skaffar en sån och att jag får sitta bakpå. Matte säger att man kan inte åka 4hjuling med en ål. Jag berättar lugnt och pedagogiskt att jag inte är nån ål, jag är en hund. Korkad matte…!

När vi var framme var vi vid deras sjö. En hel sjö! Massor med vatten och en strand och gräs och pinnar och… VI kastade oss i. Brorsan försökte dränka mig. Jag försökte dränka honom.

Ja, vi är väl syskon

Ja, vi är väl syskon

Sen slutade vi att dränka varann och tjatade på tvåbeningarna att de skulle kasta pinne.

Brorsan först och kommissarien sen

Brorsan först och kommissarien sen

Sen började vi slåss så mattarna blev arga. Då åkte vi upp på stranden. Sen gick vi på promenad. Vi knuffades och buffades lite, men inte så mycket. Det var mest roligt. Sen käkade vi korv. Sen blev jag trött. Då tyckte matte att jag muckade för mycket med Brorsan så då fick jag vila i bilen istället. Det var inte så kul. Jag hörde att matte lekte med Brorsan. ”Hallå! Ni har glömt en liten kille här i bilen. Alldeles eeeeeensam och snart uppäten av knott. Hallåååå” ropade jag. Ingen kom. Min matte fortsatte bara leka med Brorsan. Jag ville leka med Brorsans matte och husse (de var jätteschyssta. Det tyckte både jag och min matte och husse).

Brorsan!

Brorsan!

Sen fick jag en korv och nu åker vi hem. Det är jättelångt hem. Jag får sova lite i bilen. I morrn är det ju patrullhundkurs igen och då måste man vara på hugget. (Hehe, kul va?)

Natti natti och

Over and out

1 tanke kring ”Roadtrip – Brorsan!

 1. lollo persson

  Vad roligt att du kom och tog med dig din husse o matte. Det gör vi igen och matte säger att du får prova att åka på fyrhjulingen och att då får inte jag bli sur…vadå jag sur….
  Det var kul att jaga pinnar med dig fast egentligen skulle vi ju inte behövt bråka om dem det finns ju massor säger matte….hm….
  Men ni tittar kanske förbi snart igen eller så stämmer vi träff när vi ska på kennellägret. Du får sova hos oss då säger matte, då kan vi busa , tjuta, prata länge.
  Ha det så bra på träningen!
  Sköt om dig brorsan!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.