Jobbig helg

Har haft valparna här på ön. Bara en natt, men jag är helt slut! Det är jätteroligt när de är här och vi leker massor, men man hinner ju inte sova middag. Och matte är inte klok – hon lärde dem och lät dem klättra upp i t r ä d! Men fatta! Båda valparna högt uppe i ett äppelträd! Nej! Så oansvarig får man bara inte vara, så jag ropade högt till dem ”HÅLL I ER!” och så ropade jag till matte ”ÄR DU INTE KLOK?! DET ÄR JÄTTEHÖGT! DE KAN FAKTISKT RAMLA NER!” Vet inte riktigt vad det var för fel, för ingen verkade lyssna. Jag la mig nere vid granhäcken, muttrade ”Korkade tvåbeningar… Ni ska få se. Det kan faktiskt gå åt skogen.” medan jag tittade till de små. Det verkar som om bara jag är ansvarsfull i den här flocken :-(.

Nu har de åkt hem. Jag sover under bordet. Godnatt.

Over and out

Nej. De ramlade inte ner från trädet. Den här gången. Tack vare att jag höll ett öga på dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.