Snygga C har fått nytt hus!

Det var söndag och matte packade våra saker. ”Å nej!” tänkte jag. ”Vi ska lämna ön!” Joddå, vi hoppade in i bilen – några av oss mer motvilligt än andra – och så åkte vi. Och åkte. Och åkte… Hm… Vi ska inte hem! Vart ska vi” Vi åkte in på en gård och stannade bakom en annan bil. Jag luktade… Men är det inte…? Jo, det var det! Vi hade åkt till snygga C! Jippi! Jag ä l s k a r snygga C och hennes matte. Och hennes husse, fast han kallar mig för betongnos.

De har köpt nytt hus med jättemycket plats omkring. De hade en hage med två fyrbeningar som man i n t e fick hälsa på och det satt sånt där farligt snöre runt dem. Sånt där som gör skitont om man kommer åt.

Hade vi en heldag eller hade vi en heldag? Snygga C och jag lekte och jagade varandra hela eftermiddagen. Vi gick på promenad och tittade hur mycket plats som var deras och vi käkade lite bulle (nej, jag är inte en bullterrier! Fast kanske en bulldog?) och chillade. Vi badade i ett dike, och när jag kom hem fick jag bada en gång till för att jag luktade så illa sa matte.

Sen sov jag hela vägen hem till vår stad, och sen kom husse hem från det där andra landet. Ja, en bra dag! Hur var din söndag?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.