Spontanapportering – jajamen

Imorse hade jag på mig den fina presenten som jag fick av KullaGulla igår, ni minns. Det var en glad och yster promenix med mycket spring och när vi kom hem upptäckte matte att vi saknade vissa ägodelar. En present, till exempel. Matte suckade, men eftersom vi är på ön kom vi överens att kolla lite senare. Problemet borde inte vara att nån annan hittade den utan snarare att VI inte skulle hitta den. Matte glömde att hon bor med en kommissarie :-).

När vi var ute för en stund sen gick vi baklänges (nej, inte bokstavligen, utan vi gick från promenadslutet och… äsch, ni fattar) och döm om mattes förvåning när vi kom i en backe och jag plockade upp presenten. Den låg ju och väntade på att bli upplockad så då gjorde jag det.

Matte kallar det spontanapportering. Jag kallar det jäkligt kompetent kommissarie.

Over and out
(Ps: Nu har jag bara presenten inomhus. Ds

20140510-161438.jpg
Fin present återfunnen

2 tankar kring ”Spontanapportering – jajamen

 1. lollopersson

  Tjena brorsan – det var ju ett tag sedan, du har haft påskledigt och även jag. Min matte och husse drog iväg och lämnade mig med min tvåfotsbrorsa – men jag klagar inte vi hade det bra. Långa promenader, bad, fyrhjuling, fest med en massa tvåfotingar osv. helt okej. Men jag gillar ju när matte pussar mig och kliar hela kroppen och när vi kan morgongosa i sängen. Jag fick påskpresent även fast inte matte var hemma, hon ringde och sa att vi skulle söka godis och leksak – vi sökte och hittade roliga grejer. Godis till brorsan och leksak till mig. Matte har varit iväg denna helg också – hon sa att hon skulle åka till din stad – jag tyckte jag kunde få följt med så kunde du och jag hittat på något men det fick jag inte. Hon sa att SJ hade nog med problem utan att jag skulle hittat på mer – fattar inget. Hade ju varit kul att snacka runt där i ca 2 timmar bland tvåfotingarna och de har ju visst mat också – inga problem från min sida.
  Tycker du är jätteduktig som jobbar så mycket – men det måste man ju om man ska bli patrullhund. Nu ska jag krypa upp i tv-soffan och sedan i mattes säng – snark!

  Sköt om dig brorsan!

  Svara
 2. KullaGulla

  Hm, vi får fnula ut ett bättre sätt att fästa den – ni är ju prototyptestare. Hade tänkt att den fästs i det ordinarie halsbandet vid utomhusaktiviteter, så den sitter bra utan att riskera att fastna i något. Men bra funnet! -KG

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.