En kilometer är tusen meter. Jättelångt.

Hänger med Syrran några dar. Inte alls dumt. Idag till exempel, idag åkte vi till klubben. Jag hittade ett spår som var oemotståndligt. Kände att Syrran gått där för två- eller kanske två och en halv timme sen. Jag fick på mig spåroutfit:en och på kommando var jag iväg! Först gick det upp. Där låg en sak. Sen gick det ner. Där låg en sak. Sen gick det upp. Där låg en sak och slutligen gick det ner igen. Där låg min bästa kong! Det var så jäkla långt och så jäkla kul! En gång till, Syrran?

Over and out

20140327-232732.jpg
M-spåret och en segerviss kommissarie

2 tankar kring ”En kilometer är tusen meter. Jättelångt.

 1. lollopersson

  Snyggt jobbat brorsan, i helgen ska jag och alla tvåfotingar ut i skogen och hugga ved till våra brasor då skall jag få vara med och bära ved – det är jag proffs på. Fast jag skulle visst få öva i att vara bunden vid ett träd också har de sagt – hm. Jag har varit ute på lååång promenad med matte – vi gick visst 10 sådana där kilometrar igår. Det var lite obehagligt ibland för vi gick på en större väg och det kom bilar i massor från alla håll. Matte tyckte jag var duktig som ändå tog det lugnt. Som belöning fick jag bada i en å som vi passerade – jiiipiii…
  När vi kom hem så hade min tvåfotsbrorsa kommit hem och då ville han gå ut och gå och jag tvekade inte – påt igen. Men då gick vi till skogen – mycket mysigare.

  Ha det så bra då brorsan – nu tar vi helg med våra tvåfotingar!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Å, jag har aldrig provat att bära ved. Det vill jag göra nån gång! Men det där med att vi ska sitta fast i träd överallt – var har de fått det från?! Det är ju skittråkigt och onödigt…

   Det är härligt att få gå sådär långt som du fick göra häromdagen. Men vet du, jag tror att jag aldrig spårat så långt som 1000 meter – fast jag bad ju härom veckan om ett elitspår och det är 1500 meter… Om vi ska bli patrullhundar ska vi klara elitspår men med bara fyra apporter säger nyaChefen. Så jag har börjat öva kan man säga.

   I helgen blir det ingen patrullhundträning för min del. De ska göra annat, cheferna. Jag undrar vad det kan vara som är viktigare än patrullering, jag?!

   Trevlig helg brorsan och brorsans matte! Voff på er

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.