Ni trodde vi hade slutat, va…?

I’m back! Har ni varit förtvivlade? Er favoritkommissarie har varit alldeles tyst i flera veckor! Äsch, vi har bara varit på solsemester i varmare land med bad, paraplydrinkar och dans hela nätterna. Nä, det var inte sant. Matte har haft så in i hoppsan mycket att göra påstår hon så alla mina historier har fått ligga i en liten säck. Jag tror att hon bara varit lat, jag. Men nu, nu ska jag ta igen allt.
Nu kommer en hel drös med skrönor att portioneras ut. Matte la just upp ett från 3 mars som tydligen legat i nån grop i maskinen hon skriver på. (Ja, matte skriver. Jag dikterar men matte skriver. Jag har inte lösenordet till maskinen, se.) Ordningen är (snart) återställd.

Over and out

2 tankar kring ”Ni trodde vi hade slutat, va…?

 1. lollopersson

  Åh, började känna mig ensam, min brorsa pratar inte längre tänkte jag men visste att du inte kunde lösenord och sådant – inget som vi får antagligen. Solsemester med bad hade ju varit något. Men då brukar jag få vara hemma hos tvåbensbrorsan eller på pensionat. Jag får inte följa med. Vet du vad jag skall göra på söndag? Jag skall göra ett prov, patrullhundsprov. Matte är jättenervös men det är inte jag. Tror att det blir jättekul. Det är inte säkert att det finns plats för mig men jag kan leva loppan på söndag. Jag berättar hur det gick!

  Sköt om dig brorsan så hörs vi!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Ja! Vad roligt :-). Min tvåbenssyrra ska gå GU-F i maj. Sen ska jag också göra nån slags uppvisning och sen hoppas alla att jag kommer med på patrullhundkursen. Jag jobbar ju lite extra varje vecka och tränar med de som är klara. Fast i söndags träffade vi ett helt gäng som ska gå kurs. Berättar om det lite senare men det var konstigt, förvirrat och kul!
   Tänk – båda brorsorna som patrullhundar… Åh…!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.