Skulle ju bara hjälpa till…

Idag har jag bäddat. Själv. Det blev inte så bra – det var svårare än det ser ut.

20131227-120635.jpg
La mig i soffan med valparna istället

Hur det blev? Ja…

20131227-120809.jpg
Ser ut som ett spöke. Typ

Tyvärr blev det lite luftigare än vad jag tänkte mig. Men kanske blir nya sängen i en ny, klatschig färg! Vad ska den ha tycker du?

Igår var vi i lilla stallet. Husse var också med. Först gick vi på långprommis i den lilla rödhårigas skog. Det var jättekul, och lerigt och härligt. Vi passade på att bada. Sen skulle mattarna sitta på fyrbeningarna. (Jo, de s i t t e r faktiskt på dem. Ofta.) Jag hängde lite vid ridbanan för att försöka fatta vad de egentligen gör. Först såg det helt planlöst ut – lite hit, lite dit, lite hur som helst. Men så såg jag faktiskt ett mönster. Gå där, sväng där, snurra där… Okej, jag fattar! De gör krumelutter!
När de var klara fick vi gå in i Huset. Det är så roligt där!

20131227-121229.jpg
Den lilla rödhårigas matte gör fika. Vi övervakar

Sen åkte vi och hämtade valparna och nu är vi på ön. Livet är gott.

Over and out

Var är skinkan…? Måste leta lite…

1 tanke kring ”Skulle ju bara hjälpa till…

  1. Turi

    Det är så kul när du kommer, det blir lite busigare på promisarna då! Men det är lite jobbigt att min matte ska hålla på o försöka pussa på dig, hon är så pinsam! Sen fattar jag inte varför hon ska ge mitt godis till dig…. Men ok, hon brukar ha rätt mycket i fickan, så lite kan du väl få. Ses snart igen!
    /Den rödhåriga (du kan va liten!)

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.