Skitgott!

Idag har vi också jobbat hårt, Syrran och jag. Valparna skulle till plugget, tomteluvorna skulle fluffas och spillda smulor skulle ätas upp. Sen hade vi en stund för oss själva innan det var dags igen. Det var tandläkaren med den ene och luciafirande med den andre. Jag övervakade allt från bilen. Det gick bra.

Sen kom matte och hämtade mig. Hon hade på sig kläderna som luktar lattjo och vi stack ner till stora stallet. Chefen hade en hel skottkärra full med godis! Åh mums! Matte blev skitarg! Man fick nog inte ta själv? Jag plockade lite diskret från golvet. Matte blev skitarg. Nähäpp… Jag fattar inte varför jag inte får äta godiset som kommer från fyrbeningarnas bakdelar?! Jag struntade i att vara diskret och gick över till list och attack i stället. Jag ska ha godisarna! Då fick jag vänta i bilen. Hm… På nåt sätt ska jag lista ut hur jag kommer över godisarna. Har du nåt tips?

Over and out

1 tanke kring ”Skitgott!

  1. Snurran

    Passa på när ni är ute i skogen och matte sitter uppepå fyrbeningen, då ser hon nog inte 😀 Inte så gott om godis i skogen, men man kan hitta efter rådjur och älg också, det är inte så dumt det heller. jag har provat kattgodis också, men då blev min matte sådär konstigt arg..
    Hälsningar / Baloo

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.