Long time…

… no seen. Det är för att jag hänger med husse nu igen. Idag har vi varit Mycket Upptagna. Först åkte vi och hämtade patroner. Ja, inte med pangpang i, utan såna som redan är använda. De ska vi ha när jag gör minisök.

20131210-222558.jpg
Minisök – instruktionen

Matte ser ut som ett kryss när hon läser instruktionen, men husse, Syrran och jag fattar. Det är kul och jag är jätteduktig!

Sen åkte vi till Klubben. Där blev det just lite minisök och sen några agilityövningar. Det är jag också bra på, fast husse säger att jag har för bråttom. Pfht… Vaddå för bråttom? Kan man ha f ö r bråttom undrar vän av ordning?

20131210-222913.jpg
Kommissarien agility-poserar

När matte kom hem stack vi till lilla stallet. Alla tre åkte :-). Jag, husse och matte; det har vi aldrig gjort förut! Matte och den lilla rödhårigas matte tog hand om fyrbeningarna och vi andra hängde vid en bil som var olydig. Husse och den lilla rödhårigas husse pratade strängt med den. Jag tror att den lydde sen. Så stack vi på nattorientering nu igen. Vi var granna: jag och den lilla rödhåriga i våra reflexvästar (hon hade röd-blink med), mattarna uppepå fyrbeningarna (fattar ni – de s i t t e r på dem!) med diverse reflexer och hussarna med pann- och ficklampor. Det var mörkt, halt, regnigt, slaskigt och jättekul! Hussarna var inte fullt lika glada. Men vi kom fram och vi kom tillbaka. Jag är såååå lortig och precis så roligt hade jag. En bra tisdag.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.