I mitt rätta element

Jorå, det är nog nån slags tjänstehund jag ska va! Idag har jag, husse och Syrran varit på träning med de stora killarna. Där var det folk i uniform, som jag gillar. Jag fick allt visa vad jag kunde. Jag letade upp husse när han gömde sig i en container (Nalle Phu! Jag visste ju hela tiden var han var nånstans 🙂 Trots att det fanns fjorton andra containrar), spåra patronhylsor som var gömda i en fyrkant, patrullera och leta saker som människorna gömt eller glömt i spåret. Roligast var nog varningstriangeln som låg u n d e r en container. Den skulle jag bara ha fram. Skulle bara ha fram sa jag. Japp, jag fick den! Och så var en av farbröderna så imponerad över nåt han kallade vindmarkering – att jag var så himla bra på att märka när det var nåt fuffens längre bort. Ha, ha ropte kommissarien! Det är ju min paradgren; att hålla koll.

Nästa vecka får vi komma med igen. Och då får matte hänga med. Det ska bli skoj att se…

Over and out

En lördagsgodis:

20131208-001606.jpg
Kommissarie Keyfinder
Foto och rättigheter: Pilapix

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.