Ett övervakat badrum och en (skiträdd) mekaniker – en dag i mitt liv

Idag har jag varit med Syrran. Först såg jag till att Storbrorsan kom till jobbet. (Fast allra först pussade jag ihjäl honom. Nä, jag brukar inte pussas, men ibland slår jag dem med häpnad, mina människor).

20131121-233848.jpg
Kommissarien pussar ihjäl en misstänkt

Sen lämnade vi valparna och så gick vi på promenix. En jättebra promenix. Massor med lera, precis som jag vill ha det. Efter det var det dags att åka till verkstaden för att ordna så den lilla röda bilen skulle få nya tassar på nåt sätt. Det hade med vintern att göra tror jag. Vi kom ner, och jag vet ju att det är jättekul på verkstan. (Jag har ju varit på Mackans verkstad flera gånger.) Jag kunde inte vänta på ”Varsågod” utan jag k a s t a d e mig ur bilen. Det stod nån mekaniker där. Jag tror att han fick gå för att byta lite kläder. He he.

Väl hemma hos syrran skulle jag in i badrummet av nån orsak. Men HJÄLP! Nån hade brutit sig in där! VovVovVovVovVOOOV!!! Var inte rädd! Jag ska skydda dig! Eller… Kan du skydda mig! ropade jag. Sen tittade jag närmre på den misstänkte.

20131121-234607.jpg
En misstänkt inbrottstjuv

Ja, det var Syrrans arbetskläder. Jamenhallå – det var mörkt. Eller, först var det mörkt innan hon tände. Eller… Äsch, ni fattar. Hur som helst åkte jag in i duschen (lerpromenaden, ni minns) så lite bevakningsskall var det minsta jag kunde roa mig med. Eller hur?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.