Jobbdag igen

Jahaja. Vi skulle jobba hemifrån idag med. Jag kände det på mig redan på morgonpromenaden. Den tog lite extra lång tid, vi gjorde lite extra kul grejer och jag misstänkte att det skulle bli en tråkig dag igen. Passade på att berätta det för varenda hund vi mötte på promenaden. ”AKTA DIG! GÖR NI OCKSÅ KUL SAKER NU? DÅ BLIR DET SKITTRIST SEN!” Matte var inte imponerad.

Mycket riktigt blev det trist. Sen satte nån igång att banka och dunka och dåna som bara den. Matte muttrade nåt om omöjligt med telefonmöten, tog en massa saker och så hoppade vi in i bilen. Ha ha! Vi drog till ön! Även om det är jättetråååååkigt att jobba hemifrån är det mycket roligare att göra det på ön. Matte mutade mig med ett fint märgben nu igen, så jag skulle hålla truten under mötet som hon sa, och så fick jag godissök i hela huset. I källaren också :-). Egentligen är jag ganska nöjd men det skulle jag aldrig berätta för henne. Passar istället på att ligga under bordet vid matte och diskret avslöja vad som händer med en hundmage efter märgben. Ha ha igen.

Ikväll ska jag till Syrran, Storbrorsan och valparna. DET ska i alla fall bli kul!

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.