Cool måndag

Hej och godkväll. Efter en ganska intensiv helg tog vi det lugnt och chillade mest idag. Har åkt mycket bil – det är kul. Och ganska skönt. Man kan ligga och softa, kolla ut och filosofera lite.

På promenaden kom den lilla ettriga terriern eller lillpincher eller vad han är. Lös. Bjäfsande kom han efter mig i hasorna. Som tur var så var husse också lös så jag kunde fokusera på att valla tillbaka den lilla otäckingen till hans människa. Sen blev husse lite osäker och ropade på mig. Såklart kom jag på en gång – man kan ju inte lämna sina människor ensamma sådär. Men tror du inte att den lilla otäckingen kom farandes en gång till. Suck. Jag fick ta tag i det där igen, precis samma procedur; tillbaka med vovven till hans matte och sen direkt till min husse. Vi vet i alla fall hur man för sig! Sen blev det snöre på för alla inblandade. Då tyckte jag att mitt ansvar var slut, så jag passade på att berätta vad jag tycker om sånt tramsbeteende, HÖGT OCH LJUDLIGT, som jag är så bra på. Sen gick vi hem.

På nattakisset passade jag på att smöra för matte. Tittade som sjutton och flirtade till mig förtjusta utrop och ett gäng gobitar. Det är så med kvinnor – var bara lite uppmärksam och glad så äter de ur din tass… Ja, det var bara en liten incident på turen – blev liksom lite överraskad över nån figur som lurade bakom huset. Jag tänkte att anfall är bästa försvar och skällde ut den. Pinsamt nog visade det sig vara en sån där krysantemum som vissnat och blivit utslängd. Jag tittade åt andra hållet och gick fort hem till mig. Även den bäste…

Natti natti och Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.