Rallyavslutning

Idag var det lite sorgligt – det var sista gången på rallylydnaden. Även fast jag inte hängt med de andra så mycket har jag haft kalaskul. Vi får nog hitta på nåt eget där på söndagsförmiddagarna framöver… Kan kanske leka tjuv och polis eller nåt med några?

Först hade vi en liten tävling. Jag kunde nästan alla skyltar. Tappade bara koncentrationen ett par gånger när det såg ut som om de hade störtkul lite längre bort. Matte snörde in oss lite i kopplet i en sväng, men man får ha lite överseende – hon är ju nybörjare.

Efteråt gick vi på promenad. Jag fick med mig två snygga, mörka skönheter. De var lite svårbjudna, men jag tror att jag ligger bra till hos dem båda nu, men speciellt hos svarta schäferflickan. Jobbade hårt på min image som mjuk och förstående kille… Jag tror vi ska ses igen.

Nu är vi hemma i lilla huset igen, det där det finns andra som bor ovanpå oss och där jag inte får skälla eller vakta eller så. Lite trist att måsta behärska sig, men jag börjar bli bra på det. Och det finns massor med kul saker att titta på, t.ex. genom fönstret. Och gruffa kan jag göra i smyg. Det är inte alltid matte hinner upptäcka. Så voff på er och…

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.