Häst, häst, häst – men jag då?

Jaha, nu är han här. Lillbrorsan. Har man fått träffa’n? Näe. Jag får gå som en bonnhund ute på ön, jag. Här går vi och muppar medan matte åker fram och tillbaka, fram och tillbaka. Till lillbrorsan. Vet inte om han är så där märkvärdig, den där lillbrorsan faktiskt. Han kan liksom ingenting. Har jag hört. Går där och käkar gräs liksom. Med några andra fyrbeningar – han kan inte ens vara själv.

Hur han ser ut? Ja, inte vet jag. Jag har ju inte fått träffa honom än juh. Men han har också en hemsida. Som matte skriver på. Varenda dag just nu tydligen. Där ser man. www.clipper.nu heter den (ingen titel och .nu, inte .se ha ha ha! Och det är matte, inte lillbrorsan som skriver).

Om det är kul att bli storebror? Njae, jag vet inte. Jag är skeptisk…

Over and out

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.