Rapport från Viktigt Uppdrag

Så kom den. Dagen då vi skulle ut på Viktigt Uppdrag. Vi stack redan på onsdagkvällen. Har varit ute i bushen ända till nu på eftermiddagen. Jäklar vad jag bevakat…

Bevakar fostervattnet

Bevakar fostervattnet


Bevakar fosterskogen

Bevakar fosterskogen

(Fast jag har inte bevakat fosterluften. Det får faktiskt nån annan göra. Den där argsinta gubbhunden som hängde med NästanChefen har visst gjort det förr, men om man blir så där grinig låter jag helst bli.)
Det verkar svårt med hygienen för tvåbeningar när man är i skogen, så Syrran är alldeles svart i nyllet. Hon var smutsig, jag var trött. Jag sov lite på henne.
Jag sover här

Jag sover här

Jag sover där

Jag sover där

Vi sover överallt

Vi sover överallt

Ja, så här mycket försökte vi sova mellan bevakningen. Vad vi gjorde mer exakt? Nämensnälladu! Det är ju försvarshemligheter! Jag har i alla fall gjort allt jag kan för att se till att du är trygg och säker ska du veta. Mer kan jag inte säga.
I eftermiddags var det dags för andra att ta över eller nåt. Det var bara att klä på sig transportskydden, hoppa i farkosten, åka hem och checka ut.
Stridsbåtshund på väg hem

Stridsbåtshund på väg hem


Nu är jag hemma, ligger på duntäckena i sängen och strax är det omöjligt att hålla sig vaken. Natti natti alla.
Patrullhund… Åh…

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.