Vi har ff, Syrran och jag

Sov hos Syrran i natt. Jag gillar det för vi är så många då. Syrran, Storbrorsan, Valparna, alla kompisar, nån som kommer och fikar. Det händer grejer nästan hela tiden.

På morgonen lämnade vi stora Valpen på jobbet som heter skola. Jag väntade utanför. Sen stack vi på cykelpromenad. Så här ser det ut när jag uppför mig på en cykelpromenad:

Hojskoj

Sen på kvällen var vi nere på Klubben. Det var nån slags tävling som inte är tävling utan träning. Jag tänkte att jag kan väl uppföra mig hela dagen så då gjorde jag det. Gjorde precis allt som man skulle. Gick fot, låg, visade tänder – inte argt utan när de kom och frågade om de fick stoppa in hela händerna i min mun. ”Varschego” sa jag så artigt jag kunde. Ja, jag samarbetade hela programmet. De blev så förvånade, he he. De trodde inte att jag kunde. (Jag uppförde mig till och med fast det var kompisar överallt. Jag snackade inte med en enda. Japp, förvånade är vad de blev idag.) Jag kan ju allt. Om jag vill.

Over and out

(Att vi har ff? Ja, varken husse eller matte är med, så då har vi väl ff, Syrran och jag, eller…?)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.