Skarpt läge – nästan

I torsdags var det dags – det blev skarpt läge på träningen! Jäklar, vad jag var duktig!  Så här skrev nyaChefen att vi gjorde:

Kvällens Patrullhundsövning bestod av 2 moment. Först sök mot och i byggnader efter terrorister (3 st) och materiel för förberedande av sabotage. Därefter sök på Vägverkets färja under gång efter materiel efter hot om sprängning av viktiga transportvägar och förbindelser till Stockholm. Hundekipagen som snart placeras i marina Södertörnsbataljonen löste samtliga uppgifter på ett mycket förtjänstfullt sätt.

Coolt va? Det var så spännande och jag var så fokuserad på mina uppgifter. Jag löste dem jättebra säger Syrran. Det var extra spännande när vi var på den gula farkosten som åker på vattnet. När jag åkte en sån senast fick jag ju bara sitta i bilen. Nu skulle jag söka igenom den efter … ja, efter saker helt enkelt. Jag klättrade upp för gallertrapporna, upp till stället där man kör farkosten. Det var j ä t t e h ö g t upp, så jag fällde ut tassarna för att vara säker på att jag skulle kunna ta mig fram ordentligt. Om det var läskigt? Näe, det är kul att vara högt upp. Ja hörrni, det är ju det här jag är gjord för, som sagt.

Patrullhundsövning

Patrullhundsövning

I morrn är det dags igen. Jag längtar! Patrullhund – åh…!

Over and out

1 tanke kring ”Skarpt läge – nästan

 1. lollopersson

  Vad du är cool brorsan, jag vill också göra sådana prylar. Jag får bara fjanta runt och leta efter svamp som matte redan har plockat. Men kanske nästa år att jag får gå sådan kurs som du gör. Annars försöker jag hitta på lite allt möjligt bus för att hålla igång matte, släpade henne i diket häromdagen igen när det kom en sådan där ”Stalker” en varelse på två ben som lyser starkt, har pinnar och hjul och jag vet inte allt men dem gillar jag absolut inte så när den dök ut ifrån dimman så var vi väldigt nära och jag gjorde ett utfall som matte inte var med på och då hamna hon i det blöta diket – vet du hur sur hon blev sedan eller.

  Nä en riktigt patrullhundsövnings skulle vara bra för mig så jag inte softar till mig för mycket.
  Sköt om dig brorsan – akta dig för terrorister mm och ”stalkers”

  Från brorsan Lucky

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.