Balanserad morgon

Godmorgon. I morse tyckte matte att jag skulle testa en ny grej som vi gick förbi vid lekparken. Jag hoppade lite fram och tillbaka över staketet först, men det var inte det hon var ute efter. Hon pekade på en stor… liksom korg-aktig sak och sa ”Hoppa upp!”. ”Är du galen?!” voffade jag till henne. ”Schhhh! Det är söndagmorgon!” sa matte. Ja, vad gör man när man inte kan får vara med i dialogen? Man gör som de säger helt enkelt.

Mamma Mia! En stor, gungande korg!

Mamma Mia! En stor, gungande korg!

Hur välbalanserad är den här korgen egentligen?

Hur välbalanserad är den här korgen egentligen?

Inte så värst. Jag drar!

Inte så värst. Jag drar!

Så var min morgonprommis. Nu ska vi ut och patrullhundträna, Syrran och jag. Patrullhund… Åh…!

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.