Rodtrip – morgonprommis

Matte vaknade tidigt. Vi stack ut i ett öde Hisings Backa. Det fanns finfina promenadställen och så hittade vi massa kul grejer man kunde göra dp på. Ja dogparkour, ni vet. När jag balanserar på allt möjligt som det inte är tänkt att man ska balansera på. Vi körde slalom runt cykelställ, hoppade över och under räcken, balanserade på stenar och tränade på apan.

Om jag samlar mig lite så är det här början till apan

Om jag samlar mig lite så är det här början till apan

Matte är inte så bra på att fotografera samtidigt som vi gör grejer så ni får tro mig på mitt ord. På slutet hittade vi en samling, kanske 10-15, stora stenklossar som såg ut som tågvagnar. Där seglade jag elegant fram från den ena till den andra. Det hela avslutades med en röjig stund på en fotbollsplan tillsammans med en ny pipboll.

När vi kom hem var jag trött.

SPA-dricka

SPA-dricka

Jag körde vattning i badrummet och låtsades att jag var på spa, hehehe.

Nu är vi på väg nån annanstans. Det spelar inte så stor roll vart vi ska, bara vi åker tillsammans. Det är kul på roadtrip!

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.