Soft kväll – liksom elektrisk

Idag har jag varit hos Storbrorsan på dagen. Jag blev jätteförvånad när matte satte på sig jobba-kläderna och jag fick följa med! Det var roligt. Sen jobbade matte och jag hemifrån lite. Det var tråkigt. Sen satte matte på sig fyrbenings-kläderna. Jodå, vi skulle äntligen hem till den lilla rödhåriga! Det var s å länge sen jag var där. Jag har ju jobbat på tisdagskvällarna tillsammans med Syrran, men eftersom hon krigar nu var jag ledig. Vi hade så kul. Först gick vi på promenad med den lilla rödhårigas matte som satt på en av fyrbeningarna (fattar ni – de s i t t e r på dem?!). Sen kom vi hem, släppte tillbaka fyrbeningen och så gick vi på egen promenad upp till berget.
20140520-225619-82579957.jpg
Knasboll – det här är ju inte berget. Det är bara schyssta poser

20140520-225655-82615737.jpg
Här poserar vi lite till

När vi skulle ut i skogen blev jag lite till mig och fick lite bråttom. Jag råkade gå på en av de där vita trådarna som sitter runt fyrbeningens trädgård. Jäklar, vad ont det gjorde! Jag tjöt till och kom ihåg – ”Akta dig” som matte säger varje gång jag kommer för nära. Hm. inte bra. Hur som helst stack vi iväg och fikade. Sen var vi på väg hem, och då visade det sig att den lilla rödhåriga är helt wild and crazy när det kommer till vatten!

20140520-230056-82856548.jpg
Den lilla rödhåriga är ingen badkruka, inte!

Hon badade i träsket så det bara skvätte omkring oss. Jag badade också. Inte fullt lika galet. Sen hittade hon den geggigaste delen i pölen.

20140520-230218-82938139.jpg
Den lilla rödhåriga gjorde en lerinpackning

Vi gick dyngsura och leriga tillbaka till huset. Ja men kan du tro – inte kom jag ihåg det där med de farliga, vita snörena! Jag gick in i en igen?! Den här gången gjorde det JÄTTEONT! Matte sa att det var för att jag var så blöt. Jag var skiträdd och gick bakom matte hela tiden. Sen fick den lilla rödhåriga gå in och duscha. Jag hoppade in i bilen och kände mig ganska säker. Men matte ville inte ha ett träsktroll hemma sa hon, så jag åkte också in i duschen. Fast det var det värt. Med några få undantag en bra kväll.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.