Den där ly… igen. I ett centrum

Så var det dags för kurs med Syrran igen. Men istället för att åka ner till Klubben åkte vi till nåt centrum. Jättekonstigt! Vi skulle gå runt där, alla hundar, och liksom slappna av. Inte gå på tårna, patrullera och ropa till folk och fä i alla fall. Först var jag lite fundersam, men sen tänkte jag – det är ju lite schysst med stadshäng. Så jag hängde med. Här är en bild när jag poserar vid fontänen. Man skulle inte bada i den och man skulle inte dricka ur den. Besynnerligt att ha vatten men inte använda det. Nåja. Det skulle väl va så.

På fontänen utan vits

På fontänen utan vits

När vi kom hem tog jag en selfie. Det har varit för få såna:

Schäferselfie

Schäferselfie

 

Ha ha ha. Kul va?

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.