2 tankar kring ”Grymt kul

 1. lollopersson

  Tjena brorsan – har du också fått en pipgris, jag har fem stycken fast ingen piper längre, jag älskar dem, jag har två gråa, två rosa och en vit som kommer från ett annat land visst. När matte säger hämta grisen så springer jag och hämtar dem och lägger dem i en hög vid min matskål och har jag tur så ”matar” matte grisarna. Hon tar köttbullar och lägger framför varje gris och en framför mig – jag får inte röra dem eller köttbullarna….jobbigt…..sedan stirrar vi på varandra….stirrar på grisarna….stirrar på köttbullarna och sedan kommer det där ordet….alltid lite sent. Varsågod och då får jag äta upp ALLA köttbullarna även grisarnas…

  Nu skall jag iväg och jobb igen, berättar mer i veckan vad jag jobbar med……

  Ha det soligt gott då brorsan!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Å, är det mat de ska ha, grisarna? Då förstår jag varför min dog. Och har du ett jobb?! Lyllos dig! Är det kul? Jag fick vara med på Syrrans jobb en gång, men efter nån timme sa hon att jag blev stressad. Då kom matte och hämtade mig. Jag kanske ska försöka igen? Ha så kul på jobbet. Vi hörs snart igen.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.