Du kan va betongnos!

På söndagen åkte vi ganska långt, matte och jag. Det visade sig att vi skulle till snygga C! Jag har inte sett henne på två månader så jag blev jätteglad 🙂

Jagas av vargar
Jagad av vargar… eh… av snygga C

Vi är så snygga
Se så snygga vi är!

Först lekte vi på den jättestora ängen utanför snygga Cs hus. Sen gick vi in på deras tomt.

Du kan inte ta mig
Du kan inte ta mig…

Kompisar
Jag gillar alla flickor. Även hon som kramar snygga C

Efter ett tag stack matte och l ä m n a d e mig ensam hos snygga C. Först blev jag lite orolig, men sen fattade jag – det var preppa-dags. Det tog jättelång tid innan matte kom tillbaka. Vi fick till och med ringa efter henne. Så käkade vi lite lunch och sen tog snygga Cs husse och rotade rätt på spårlinan. Han och snygga C stack iväg ut i skogen och jag fick inte följa med. Det var lite tråkigt. Efter en stund kom de tillbaka. ”Den här hunden är värdelös! Får jag en riktig hund?!” sa snygga Cs husse. En riktig hund – det var jag, det! Nu fick jag också gå ut och det var ju spår! Fy 17 vad jag är bra på spår. Jag hittade massor. Men inget av de som snygga Cs husse ville ha. Han ringde efter matte och så kom hon och snygga C. Nu var vi två tvåbeningar och två fyrbeningar som letade efter slutapporten. Efter lång, lång tid hittade… snygga Cs husse den. Han var bäst på att spåra den här dagen! ”Odugliga betongnosar!” muttrade han. ”Betongnos kan du va själv” sa jag. ”Jag visste ju inte att det var den där du skulle ha!” Snygga Cs matte sa att han var orättvis. Hon är bra, snygga Cs matte… Sen gick vi hem till dem igen och fikade och så åkte matte och jag tillbaka hem till oss. Snipp snapp snut så var den roliga söndagen slut.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.