Presenter!

Matte har shoppat! Snygg va?

20140228-225949.jpg
Jag har fått ett tjänstetecken

20140228-230002.jpg
Med mitt namn på 🙂 Kalles Kallax lixom

Och Brorsan – jag har fått en sån fin boll som du har. Men matte fegar lite och låter mig inte ligga och bita på den :-(. Hon säger att jag inte kallas Demolition Dog för inte. Men jag fick ha den i stallet i går, på ridbanan. Det var jättekul! I sommar, då ska jag också bada med min boll.

Idag har jag varit på kurs med matte. Snart kan hon nog klara det där fint, utan att bli så upprörd. Jag var så duktig. Satt på en stol. Hoppade upp på en pilatesboll och både satt och låg högt där uppe. Sen gjorde vi nåt som heter target – jag puttar på en lapp med nosen. Det var jag bra på. Till sist skulle vi tävla en liten bana. Först fick man prova lite. Då snorde jag in mig i en släptunnel. Fick med mig hela tunneln och gjorde tre volter innan jag kom ut. Hoppla vad det var kul! Sen skulle matte och jag köra banan. Först sprang vi slalom, sen skulle matte åla igenom släptunneln (fast utan släp) och jag skulle hänga på efter. Tjocka matte fick typ med sig hela tunneln. Det var jättekul. Sen fick matte en sked med en Kallaxgodis på som hon skulle ha i munnen, och så skulle vi hoppa över ett hinder och springa tillbaka till start. Utan att tappa godisen. Vi grejade det med bravur! Men en av oss måste träna lite mer. Säger inte mer…
Imorrn är det äntligen patrullhundträning igen! I morgon… Tjänstehund… Åh…!

Over and out

2 tankar kring ”Presenter!

 1. lollopersson

  Snygg du är! Kul att du också har en boll – jag får inte heller ha den hela tiden – bara när jag är vid sjön eller när vi åker båt. Vilka roliga lekar du gör, jag har också varit med om en sådan tävling, den där tunneln är lite knepig men jag ormade mig igenom den kanske på ett udda sätt men jag klarade det, sedan skulle man springa förbi en massa skålar med köttbullar och det fixade jag lätt som en plätt – bara susade förbi.

  Min matte har legat av sig lite tror jag efter att hon har varit sjuk och häromdagen var vår tröttsamma katt på spåret efter oss och då tänkte jag att nu så skall jag jaga hem honom och drog till lite extra – matte snubblade, hamnade på mage – plask – så jag drog henne på gärdet en bit – hon var lite sur sedan – både på mig och katten…..den där katten alltså – är så trött på honom…han väcker mig på morronen och vill gå ut och då måste jag väcka matte och tala om det…men matte bir sur på mig och på katten…..ja du vet hur det kan bli när man försöker säga något till dem.

  Jag hade morgonmys idag med min matte – det gillar jag. Kröp upp i sängen och låg på hennes arm med min näsa mot hennes kind – älskar när hon kliar min mage då somnar man en stund….

  Det verkar bli vår och sommar nu – det är ju härligt! Vill bada snart!

  Sköt om dig brorsan!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.