Se sån stil han har

När vi var i skogen filmade Syrran lite. (Det kan vara så illa att alla inte kan se filmsnuttarna. Det beror på att matte är usel på kod.)

Så här kan det se ut när jag Försöker stanna kvar och Syrran kastar kul saker som jag ska leta efter.

Ibland tar det tid för tvåbeningar att komma igång. Då måste jag ropa ”Men kasta kottjä-eln nån gång då!”

Fint va?

Over and out

1 tanke kring ”Se sån stil han har

 1. lollopersson

  Vad duktig du är, det där med att vänta är inte lätt alltså. Jag övar och övar men så plötsligt känns det som att det tar för lång tid och då gör jag en insats för tidigt och då måste vi börja om igen och det är ju riktigt tråååkigt.
  Har hjälpt matte att städa på altanen idag, måste ju kolla så hon inte tar sådant jag behöver liksom, vi var inte överens om alla grejer. En del åkte ner i en svart säck som sedan försvann…hm massa bra att ha prylar….

  Annars har helgen varit kul, åkt fyrhjuling, plockat upp isblock från sjön, kunde bada benen i sjön, plaska lite ..

  Ha det gott brorsan!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.