Det gick lite hål på henne.

Har hängt med Syrran igen. Vi var på Klubben med lilla valpen, och så skulle vi kasta pinne. Eller, Syrran kastar och jag hämtar. Syrran kastar och jag hämtar. Syrran kastar och jag hämtar. Ja, så där håller vi på. Dessutom ska hon ha mig till att ligga och vänta på signal innan jag hämtar. Just den delen är ganska trist. Men hon tycker att det är kul och blir så glad, så jag gör det väl, då. Men hon är ju så jäkla sen i reaktionen! Hon skulle försöka ta pinnen när jag redan satt-nästan-tanden i. Men alltså… Det är som att stoppa en nysning – det går inte!

Det blev liksom ett litet hål i henne. Förlåt. Det var verkligen inte meningen. Kompis?

Over and out

2 tankar kring ”Det gick lite hål på henne.

 1. lollopersson

  Ingen fara brorsan, det handlar om att de måste bli lite snabbare. De får öva mer. Visst är det kul att hämta pinnar särskilt i sjön. Var ute och letade pinnar för två veckor sedan i sjön, matte tyckte jag var galen. Idag försökte jag verkligen hjälpa till, matte var på hemmakontoret, och det är ju gör kul när hon river bland papper och kartonger så jag hjälpte henne att göra dem mindre och jag ville göra det så snabbt som möjligt för vi hade ju inte hela dagen på oss tyckte jag….matte blev grinig och tog alla papper och kartonger från mig hela tiden – hur tror de att man skall kunna hjälpa till då? Och när jag ville fortsätta med jobbet för sisådär 20 gången så fick jag gå ut…hm.. men det gjorde inget. Jag hade ett görgott märgben att tugga på och så hade jag min snö att busa i.

  Nu är det helgmys, vad ska du göra? Jag ska åka fyrhjuling och jag tänker då inte sitta i någon kärra nejdå, jag sitter bakom matte, husse får sitta i kärran, fast ibland måste jag åka kärra ändå….beror på hur fint jag tittar på dem.

  Ha det gott i helgen brorsan – vi hörs!

  Lucky

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.