Jag förtjänar bättre

Har sovit hos Syrran. Det var länge sen, så jag är jätteglad. Eller var i alla fall. Kom hem till matte och till en början var det riktigt bra. Vi snackade lite, och så stack vi iväg till Klubben. Det var länge sen det med, så det kändes kul. Det var bara en annan kompis där, men de jobbade så jag fick bara gå förbi. Kunde inte låta bli att morsa lite just när vi passerat, även om han (?) var upptagen. Matte blev sur. Fick jobba med lite charm för att få henne att mjukna. Sen lekte vi i snön, kastade pinne (hon) och tuggade sönder den (jag). Vi körde två minirutor också. Fast det var ingen match – hon hade lite för stora saker med sig, så jag hittade dem på en gång. Sen åkte vi hem och käkade.

Där tog det roliga slut. Jag åkte in i duschen. På en måndag?! Jag duschar alltid på söndagar numera, och när det inte blev nåt igår var jag inte den som påminde. Var så säker på att jag kom undan, men b a n g så åkte jag in i badrummet med buller och bång. Dyngsur. ”Det ska du med bli” tänkte jag och gjorde mitt jobb ordentligt. Och vad händer sen? Jo, när vi ska gå och sova får jag ligga PÅ GOLVET?! Men hallå! Nu när jag har varit med husse har jag faktiskt avancerat till mattes säng. När hon varit kvar i stan alltså. Och nu får jag inte ligga i sängen utan PÅ GOLVET säger matte. Nä, jag vet inte om jag är så nöjd med det här. Alls. Husse – kom hem!

Over and out

1 tanke kring ”Jag förtjänar bättre

  1. Syvonne

    Stackars dig! Och inte fick du följa med o leka med den lilla röda i kväll!
    Hoppas att du hade en bra dag idag i alla fall!
    Puss på dig!/Sy

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.